»Mislim, da moramo nehati jamrati in pravila spoštovati, ker niso iz trte izvita. So strokovna, inštituti in Svetovna zdravstvena organizacija vedo, kaj počnejo.«
»Priporočam, da se držimo obojega in naredimo čim več, da preprečimo okužbe in s tem gostu pokažemo, da smo varni in da skrbimo za njegovo zdravje.«
»Higienska varnost je novi luksuz v hotelirstvu. Vsem kolegom hotelirjem in gostincem polagam na srce, da bolj striktno, kot se jih bodo držali in gostu to tudi dali vedeti, bolj jih bo gost spoštoval in se pri njih počutil varno.«
»Prevzeti moramo odgovornost, da v naših lokalih in hotelih ne pride do okužb. Tega si ne želimo in če se to zgodi, lahko to pomeni velike težave za naše obrate.«
»V teh smernicah ne vidim nobenih pretiravanj, so pa seveda striktne, tako kot je bila striktna Svetovna zdravstvena organizacija.«
»Smo pa tudi prosili NIJZ, da čim prej pripravi tudi standarde, ki bodo veljavni v segmentih turizma, ki še niso v odpiranju. S tem podjetjem omogočimo, da se nanje pripravijo.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju